21 januari 2019 Blue Monday Run & Walk

Blue Monday –  Full Moon day

Blue Monday, 21 januari, is zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar.

Daar willen Tineke en Ine wat aan doen. MIND organiseert op deze dag de Blue Monday Run. MIND is een organisatie die als doel heeft om samen psychische gezondheid te verbeteren. 

Door dit initiatief van MIND hebben’ Mindful Peel en Maas’ en de ‘Running company’ de handen ineen geslagen om op deze dag een Fun Run en Walk te organiseren. Dit leek ons op de meest deprimerende dag van het jaar de beste remedie. Tijdens de Run en Walk wordt er aandacht besteed aan het onderwerp depressie, hoe hier mee om te gaan en hoe je je beter kunt voelen. Er is aandacht voor de omgeving en alle zintuigen worden geprikkeld met allerlei intermezzo’s tijdens het wandelen of hardlopen. Het gaat niet om de snelheid of afstand. Het is geen wedstrijd maar een positieve ervaring.

De Mindful FULL MOON gedeeltelijke SILENT Run & Walk is geschikt voor beginnende en gevorderde lopers en wandelaars. We lopen in anderhalf uur een rondje met een fantastisch uitzicht op de volle maan. 

Na afloop is het mogelijk om met elkaar onder het genot van een gezonde soep met elkaar het gesprek aan te gaan.

Blue Monday run en walk

  • Maandag 21 januari 2019
  • Tijdstip van 19.30 tot 21.30 uur
  • Startlocatie Thyas complex, Min. Calsstraat 9-11, 5981 VT Panningen
    • Wandelroute van +/- 5 km
    • Hardlooproute van +/- 7 km
  • Deelnamekosten € 15.00 inclusief versnapering en bijdrage voor het goede doel MIND

Vooraf aanmelden

Graag vooraf aanmelden voor deelname via mindfulrunpeelenmaas@gmail.com of info@running-company.nl Vermeld daarbij uw voorkeur: wandelen of hardlopen.

Leuk als je mee komt doen !

Groeten Ine en Tineke