5-weekse cursus

De cursussen van Mindful Run / Walk hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met uiteindelijk als belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Mindful Run

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het hardlopen / wandelen? Dan is de 5-weekse cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper / wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende (hard) loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de Mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

De thema’s die voorbij komen zijn: kennismaking, bewustwording van de ademhaling en kennismaken met de Buteyko ademhalingstechniek, focus en concentratie, aandacht in het hier en nu brengen, loslaten en vertrouwen.

Wat leer je?

  • Bewust ademhalen en op de signalen van je lichaam letten.
  • Bewuster omgaan met je lichaam.
  • Je omgeving bewuster ervaren, geen prestatiedruk en fun.
  • Met meer aandacht lopen.
  • Betere bewegingstechnieken aanleren.
  • Minder in je hoofd bezig te zijn, maar meer te voelen.

 

Vervolgcursus Mindful Walk/Run

In de vervolgcursus gaan we dieper in op speciale thema’s. We gaan dieper in op het nut van een goede ademhaling. We besteden aandacht aan yoga & meditatie. NLP technieken komen aan bod en we gaan dieper in op hoe je beter kunt omgaat weerstand tijdens het  wandelen en hardlopen, maar ook in je dagelijkse leven (Aan de vervolgcursus kun je alleen deelnemen als je de basiscursus hebt gevolgd).

Het resultaat?

Meer energie, minder stress, ruimte voor jezelf, neusademhaling aanleren, minder vaak ademen waardoor je lichaam rustiger reageert en je hartslag naar beneden gaat.

Kosten

95 euro* per persoon voor 5 trainingen van 1,5 uur.

Waar / Wanneer?

Ik geef de cursus in de gemeente Peel en Maas, op dit moment vanuit Baarlo en Helden. Het is ook mogelijk om vanuit andere dorpen binnen de gemeente Peel en Maas de 5-weekse cursus te verzorgen.
Check de datums hier.