Voor bedrijven

In een maatschappij waarin veel mensen het gevoel hebben geleefd te worden door de drukte om hen heen is het fijn dat je medewerkers een moment hebben om bij zichzelf en/of hun team stil te staan.   Gelukkig ontdekken steeds meer bedrijven en professionals de positieve effecten van Mindfulness en bewegen. Bedrijven zijn gebaat bij fysiek en mentaal fitte medewerkers om zo te proberen het ziekteverzuim te verminderen.

Individuele “Mindful Run” Wandelcoaching

Innerlijke rust, minder stress, een vitaler leven, en meer energie. Heeft u als werkgever medewerkers in dienst die behoefte hebben aan coaching in de buitenlucht?

Als wandelcoach van Mindful Run werk ik volgens de effectieve MR-methode; lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Een individueel coachingstraject bestaat uit 5 à 6 sessies. Elke sessie duurt ongeveer 2 uur. Wandelcoaching draagt bij aan een “gezondere werknemer” en helpt werkstress en burn-out klachten te voorkomen en verhoogt het werkplezier!

Spreekt één van de bovenstaande mogelijkheden je aan en wil je meer informatie over wat Buitengewoon in Balans voor jouw bedrijf kan doen, neem dan via het contactformulier contact met me op.

Workshop of Teamsessie

Tijdens een workshop of teamsessie komen de verschillende onderdelen van de Mindful Run methode op een speelse en samenwerkende manier aan bod. Voor het team de ruimte om even niet met het hoofd te werken, maar te ervaren. Mindfulness, ademhalingstechnieken, beweging, yoga en meditatie. De werknemers komen letterlijk en figuurlijk in beweging. Ze ervaren de balans tussen rust en inspanning, de balans tussen privé en werk, de balans tussen vooruit bewegen of even een pas op de plaats maken. Ze ervaren wat loslaten betekent en hoe vertrouwen voelt. Een efficiënt en vernieuwend team-uitje! 

Mindful Run of Walk Cursus

Tijdens deze 5-weekse cursus (5 x 1,5 uur) gaat de deelnemer met een aantal thema’s aan de slag. Thema’s die voorbij komen zijn kennismaking, focus en concentratie, meditatie, vertrouwen en loslaten.

Dit doen we op onze specifieke Mindful Run methode waarbij we een combinatie maken van mindfulness, bewegen en ademhalingstechnieken. De deelnemer wordt zo bewuster van eigen ademhaling en leert meer in het “hier en nu” te leven. Resultaat: meer energie, minder stress!

Kosten

In overleg afhankelijk van o.a. het pakket, tijdsduur en groepsgrootte.

Waar?

De workshop of teamsessie vindt bij voorkeur wandelend (of rennend) in de buitenlucht plaats, maar het kan eventueel ook binnen plaatsvinden. De 5-weekse cursus of individuele coaching vindt in overleg plaats. De verschillende tools die ik aanreik tijdens de workshop of teamsessie, zijn daarna allemaal in het dagelijks leven toe te passen.

Locatie

Voor workshops en teamsessies bij bedrijven ben ik niet aan een locatie gebonden.

Privacybeleid